Luistelupassi-ohjeet kaudelle 2023 - 2024

28.3.2023

Luistelupassi-ohjeet kaudelle 2023-2024

Uusi luistelupassikausi 2023-2024 alkaa 1.5.2023, jolloin vanhojen passien voimassaolo päättyy. Luistelupasseista voit lukea täältä:

https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/

Jokaisella seuran jäillä luistelevalla luistelijalla pitää olla voimassa jokin STLL:n luistelupassi!

MJT-hallitus hankkii Luistelukoulu- ja Koululaiset-ryhmissä luistelevien alle 15-vuotiaiden lasten passit luistelijoiden puolesta. Muissa ryhmissä (=kaikissa väriryhmissä) sekä aikuisten ryhmässä luistelevan luistelijan passin hankkivat vanhemmat itse. Luistelupassit ostetaan Hoikassa.

Kysymykseen mikä passi lapselle tulisi valita kaudelle 2022-2023, voit kysyä vastausta valmentajalta (Cessi) ja myös lukea lisätietoa STLL:n sivuilta:

    jos luistelija AIKOO KILPAILLA ko. kaudella 2023-2024, valitse sopiva Kilpailuluistelupassi
    jos luistelija EI KILPAILE alkavalla kaudella 2023-2024, valitse sopiva Harrasteluistelupassi.

Luistelijaa ei pysty ilmoittamaan kisoihin, mikäli hänellä ei ole voimassa olevaa kilpailuluistelupassia. Jos luistelija aloittaa kilpailemisen kesken kauden ja hänelle on kauden alussa otettu harrasteluistelupassi, pitää hänelle siis hankkia kilpailuluistelupassi, jotta hänet voidaan ilmoittaa kisoihin. Siksi, jos luistelija yhtään empii, että voisi ehkä kilpailla kaudella, kannattaa ostaa suoraan kilpailuluistelupassi, jotta kauden aikana ei tarvitse ostaa uutta passia.

"Mikäli urheilijalla on oma, urheilutapaturmakorvaavuusehdon sisältävä vakuutus, voi hän ottaa vakuutuksettoman passin. Vakuutuksen kattavuus pitää selvittää omasta vakuutusyhtiöstä ennen passin hankkimista."
"Maksamalla vakuutuksettoman passin passinhaltija vakuuttaa, että hänellä on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa lajin kilpailu- ja harjoittelutoiminnan sekä niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla." (Lähde: STLL)