Luistelukoulu

 

Taitoluistelukoulu ja koululaisten harrasteryhmä torstaisin 11.1.2024 alkaen klo 18.00-18.45. Huomioi myös perheluistelumahdollisuus, jolloin huoltaja voi olla lapsen kanssa jäällä.

Kaikkien harrasteryhmien kauden hinta on 165 euroa (koko vuosi 2x165 euroa). Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen, mutta vaatii silti ilmoittautumisen. 

 

Luistelukoulussa opetetaan lapsia luistelemaan leikin varjolla. Harjoittelu tapahtuu kannustuksen kautta sekä lapsen taidot huomioon ottaen. Luistelukouluun voivat ilmoittautua sekä alle kouluikäiset että kouluikäiset lapset. Lapsen tulee olla vähintään 3-vuotias. Lapset jaetaan luistelukoulussa ryhmiin taitojen perusteella, jotta pystymme takaamaan mahdollisimman hyvän opetuksen kaikille. Luistelukoulujamme vetävät koulutetut luistelukouluohjaajat.

Luistelukoululaiset on vakuutettu seuran puolesta.

Ilmoittautua voi osoitteessa: https://mjt.sporttisaitti.com/luistelukoulu-ja-harrastajat/ilmoittautuminen-uudet-harrastaj/

Lisätietoja ilmoittautumiseen ja käytänteisiin liittyen antavat luistelukouluvastaavat (harrastajat.mjt@gmail.com). Luisteluun liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä luistelukoulun vastuuohjaaja Laura Peisaseen (laura.peisanen@gmail.com).