Luistelukoulu ja harrastajat

MJT tarjoaa laadukasta luistelutoimintaa alle kouluikäisistä aikuisiin. Käytämme kaikessa ohjauksessa ja valmennuksessa koulutuksen saaneita ohjaajia. Jokaisella harrastajalla on halutessaan mahdollisuus osallistua myös seuramme joulu- ja kevätnäytöksiin. Tervetuloa kasvavaan joukkoomme!

Hemmo Hirven luistelukoulu on tarkoitettu luistelua opetteleville alle kouluikäisille ja alakouluikäisille lapsille. Lapsi voi aloittaa luistelukoulussa n. 3-vuotiaasta alkaen.

Kouluikäisten ryhmät on tarkoitettu perusluistelutaidon jo omaaville alakouluikäisille lapsille. 

Perheluisteluun voi ilmoittautua luistelua vasta opetteleva lapsi yhdessä aikuisen kanssa.

Jos olet jo aiemmin harrastanut taitoluistelua kilpatasolla, voit ilmoittautua mukaan Taitureihin. Voit olla nuori tai aikuinen.

Jäätaikurit on uusi luisteluryhmä, jonka aloitamme tammikuussa 2022. Jäätaikureihin voivat osallistua aikuiset ja nuoret yläkouluikäisistä alkaen.

Ryhmän tavoitteena on perusluistelutaidon vahvistaminen ja myös uusien taitojen oppiminen. Harjoituksiin yhdistetään sopiva ripaus SkateFitiä, joka on aikuisille suunnattu taitoluistelun kuntoilumuoto, jossa keskitytään lihasvoiman kasvattamiseen ja sykkeen kohottamiseen luistimet jalassa.

Jäätaikurien ryhmässä tärkeintä on pitää liikunta arjessa mukana kukin omalla tasollansa. Pohjaksi riittää pystyssä pysyminen.

Sivustolta löytyy lisätietoa ryhmistä. Annamme myös mielellämme lisätietoa, eli ota rohkeasti yhteyttä! Parhaiten tavoitat meidät sähköpostiosoitteesta harrastajat.mjt@gmail.com.

Syyskauden 2022 ryhmät aloittavat syyskuun alussa:
Luistelukoulussa on kaksi ryhmää, joista toinen harjoittelee torstaisin 13.1 alkaen klo 17:45-18:30 ja toinen lauantaisin 15.1 alkaen klo 11:15-12:00. Ilmoittautuessa valitse kumpaan ryhmään haluat ilmoittaa lapsen mukaan.

Perheluisteluun voi tulla mukaan joko torstain tai lauantain ryhmään.

Kouluikäisten ryhmä ja Jäätaikurit harjoittelevat torstaisin 13.1 alkaen klo 17.45-18.30.

Kevätkauden hinta on 165 euroa.
Edit: 1.2.2022: Jäätaikureiden hinta koronan takia aiheutuneesta myöhennetystä aloituksesta johtuen hieman halvempi.

***

Mäntsälän Jäätaitureiden TUTUSTUMISPAKETIT harrasteryhmiin (julkaistu 22.2.2022)
Tule mukaan viikot 9-12, hinta 40 €/4 krt

Hemmo Hirven Luistelukouluun to klo 17:45-18:30 TAI la klo 11:15-12:00
Jos lapsi ei pysy itse pystyssä luistimilla, voi vanhempi tulla luistimilla mukaan jäälle.

Jäätaikurit-ryhmään to klo 17:45-18:30

Ps.Huomasithan, että torstain Luistelukoulu-ryhmä on samaan aikaan jäällä eri ohjaajan kanssa, joten - Omaa aikaa vai Aikuinen ja lapsi yhdessä - Sinä päätät!