Loppuvuoden varainhankintakampanjat

23.11.2023

Kakkutukun tuotteet ovat nyt tilattavissa. Tilausaikaa on 10.12. asti ja tilaukset tallennetaan ryhmäsivujen kautta. Linkki on lähetetty sähköpostitse.
Tästä kätevästi herkut ja muistamiset jouluksi! Tilaukset tulevat 3-7 päivässä. 

MJT:n hieno seinäkalenteri vuodelle 2024 on ilmestynyt! Kalenteri sisältää kuvia seuran kaikista ryhmistä.

Kalentereita voi ostaa näytöksen askartelutalkoiden aikana, joista ensimmäinen on tänään torstaina 23.11. klo 17.00-18.30 (ja seuraavat 30.11. ja 7.12). 

Kalenteri maksaa 12€ ja sponsoreiden ansiosta tuotto jää kokonaisuudessaan seuralle. Myynnissä myös Lumilyhty-arpoja. Tule hakemaan omasi & myyntiin tuttaville ja sukulaisille :)

Kalentereita on myynnissä myös MJT:n pisteellä Mäntsälän joulunavauksessa 2.12.2023. Meillä on kaksi myyntipöytää, joten nyt kaikki innokkaat jauhopeukalot töihin. Siellä käy kauppa todella hyvin. 

Lisätietoa varainhankintakampanjoista saat Merjalta, merja.s.mjt@gmail.com. Jos vielä on halukkaita Hunajalähteen tuotteisiin niin laita viestiä sähköpostiini, niin laitetaan uusi tilaus menemään. Saamme ne vielä jouluksi. 

Huomasithan myös, että ilmoittautuminen välipäivien ilotulitemyyntiin löytyy nyt seuran sivuilta: Rakettitukun ilotulitemyynti Tuusulan Puuilossa - Mäntsälän Jäätaiturit (sporttisaitti.com)