Luistelupassi-ohjeet kaudelle 2021-2022

30.3.2021

Uusi luistelupassikausi 2021-2022 alkaa 1.5.2021. Uudet luistelupassit ovat tulleet myyntiin 12.4.2021. Luistelupassit ostetaan Hoikassa. Lisätietoja Luistelupasseista voit lukea STLL:n nettisivuilla.

Jokaisella seuran jäillä luistelevalla luistelijalla pitää olla voimassa jokin STLL:n luistelupassi!

MJT-hallitus hankkii Luistelukoulu- ja Koululaiset-ryhmissä luistelevien lasten/nuorten passit luistelijoiden puolesta. Myös Siniset-ryhmässä luistelevien alle 15 vuotiaiden passit hankkii MJT-hallitus.

Muissa ryhmissä luistelevan luistelijan passin hankkii vanhemmat itse. Kysymykseen mikä passi lapselle tulisi valita kaudelle 2021-2022, voit kysyä vastausta valmentajilta (Cessi ja Annika) ja myös lukea lisätietoa STLL:n sivuilta:

Luistelijaa ei pysty ilmoittamaan kisoihin, mikäli hänellä ei ole voimassa olevaa kilpailuluistelupassia. Jos luistelija aloittaa kilpailemisen kesken kauden ja hänelle on kauden alussa otettu Harrasteluistelupassi, pitää hänelle siis hankkia Kilpailuluistelupassi, jotta hänet voidaan ilmoittaa kisoihin.

"Mikäli harrastajalla on oma, urheilutapaturmakorvaavuusehdon sisältävä vakuutus, voi hän ottaa vakuutuksettoman passin. Vakuutuksen kattavuus pitää selvittää omasta vakuutusyhtiöstä ennen passin hankkimista. Maksamalla vakuutuksettoman passin passinhaltija vakuuttaa, että hänellä on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa lajin harjoittelutoiminnan sekä niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa." (Lähde: STLL)