Valmentajien esittelyt

TOMMI PIIROINEN (vain viikko 23)

Tommi on opiskellut valmentajaksi oman urheilu-uransa jälkeen ja toimii tällä hetkellä Suomen Taitoluisteluvalmentajien puheenjohtajana, taitoluistimien teroittajana sekä usean seuran fyysisen testauksen asiantuntijana. Taitoluistelun lisäksi Tommi työskentelee yli lajirajojen eri urheilijoiden kanssa psyykkisen valmennuksen parissa, joka on hänen viimeisin aluevaltauksensa urheilun saralla. Tommin sanoin: jokainen valmennustapahtuma on tärkeä ja täynnä mahdollisuuksia.

Tommin tunneilla pääset pohtimaan tekniikkaa, liikkeen tarkoitusta ja sen päämäärää sekä jäällä että oheisharjoituksissa.

 

 

 

 

JUHO PIRINEN (viikko 24 maanantai ja tiistai)

Juho on yksi Suomen edustusluistelijoista jäätanssissa parinsa Yuka Oriharan kanssa. Lappeenrannasta kotoisin oleva huippu-urheilija ja valmentaja on hallitseva SM-hopeamitalisti sekä EM 10. Ennen jäätanssiuraansa Juho kuului myös yksinluistelun maajoukkueeseen. 

Juhon tunneilla keskitytään askel- ja piruettitekniikkaan. Juholta voi varata myös yksityistunteja perusluistelun, piruettien tai ohjelman koreografian hiomiseen.

 

 

 

 

CECILIA TÖRN

Cecilia eli Cessi aloitti valmentamisen oman urheilu-uran ohella, siirtyen Mäntsälän Jäätaiturien päävalmentajaksi heti sen päätyttyä vuonna 2019. Jatkotason taitoluisteluvalmentajan ja koreografin tunneilla työstetään tehokkaasti erilaisia askeleita, hyppyjä ja piruetteja, taiteellista puolta ja huumoria unohtamatta.

Leireillä Cessi pitää luistelijoille monipuolisesti tekniikkaa, perusluistelua, ilmaisua sekä tanssia.

 

 

 

 

 

MINJA JÄRVINEN

Fysioterapeutti, ammattivalmentaja ja harjoittelun ohjelmoinnin ammattilainen. Minja valoittaa luistelijat positiivisella elämänasenteellaan ja lempeällä valmennustyylillään antaen loistavia neuvoja harjoitteluun ja elämään.

Leireillä Minja vastaa oheisharjoittelusta. Henkilökohtaiset fysioterapia-ajanvaraukset leirin ajalle Minjan omien nettisivujen kautta https://www.fysiominja.com