15.10.16 Kutsukilpailut ja AlueCup-kilpailu

Spirit Skatewear on kisoissa mukana!

Tutustu valikoimaan osoitteessa: http://kauppa.skatewear.fi/

Mäntsälän Jäätaiturit ry kutsuu seuranne STLL:n rekisteröityneitä ja kilpailulisenssin tai kilpailuluvan lunastaneita luistelijoita kutsukilpailuun lauantaina 15.10.2016

Mäntsälään Tokmanni Areenalle Veteraanitie 4, 04600 Mäntsälä.

Kilpailusarjat ja arviointi

Minit                                                    laajennettu tähtiarviointi

Taitajat ei axel, synt.2005 ja nuor.   laajennettu tähtiarviointi

Silmut B                                              laajennettu tähtiarvioin

Aluesilmut                                         laajennettu tähtiarviointi

Aluenoviisit                                        laajennettu tähtiarviointi

Aluejuniorit                                        laajennettu tähtiarviointi

Silmut A                                            ISU-arviointi

Kansalliset Noviisit                           ISU-arviointi

Kaikissa sarjoissa, mikäli poikia ilmoittautuu enemmän kuin yksi / sarja, järjestetään heille oma sarjansa. Minit ja Silmut -sarjat jaetaan tarvittaessa ikäryhmittäin.

Kilpailuun ilmoitettavien ISU-arvioitavissa sarjoissa sekä B-silmuissa luistelevien tulee olla suorittanut perus- ja elementtitestit hyväksytysti STLL:n vaatimusten mukaisesti.

Kilpailusäännöt

Kilpailuissa noudatetaan STLL:n kilpailusääntöjä kaudelle 2016–2017.

Musiikkilaite

CD-soitin, vain CD-R levyt. Tarkastattehan, että levy on kunnossa ja varalevy myös mukana.

Aikataulu

Lauantai klo 9-19. Järjestävä seura varaa oikeuden aikataulumuutoksiin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen oheisella ilmoittautumislomakkeella 23.9.2016 mennessä osoitteeseen mjtkilpailut@gmail.com. Pyydämme ilmoittamaan luistelijat karsintajärjestyksessä. Järjestävä seura varaa omille luistelijoilleen osallistumisoikeuden.

Ilmoittautumismaksut

Tähtiarvointisarjoissa  25€, Noviisit-sarjassa 45€ ja Silmut A-sarjassa 40€. Ilmoittautumismaksu laskutetaan seuroilta tuomarikululaskun yhteydessä.

Ohjelmalomakkeet

ISU-sarjoihin osallistuvien ohjelmatiedot tulee toimittaa ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostitse.

Peruuttaminen

Jos seura peruuttaa luistelijan osallistumisen viimeistään 7 vuorokautta ennen kilpailun arvontaa, luistelijan osallistumismaksu palautetaan. Jos osallistuminen peruutetaan myöhemmin, osallistumismaksu palautetaan sairastumistapauksessa lääkärintodistusta vastaan.

Protokolla

Protokollaa ei lähetetä osallistuville seuroille. Kilpailun päätyttyä tulokset näkyvät MJT:n nettisivuilla osoitteessa http://mjt.sporttisaitti.com/kilpailut/mjt-n-jarjestamat-kilpailut/15-10-16-kutsukilpailut-ja-aluec/

Tuomaristo               Ilmoitetaan kilpailuvahvistuksessa.

Arvonta

Luistelujärjestyksen arvonta suoritetaan Tokmanni Areenan kabinetissa 10.10.2016 klo 17.00 alkaen. Arvonnan tulokset julkaistaan MJT:n nettisivuilla http://mjt.sporttisaitti.com/kilpailut/mjt-n-jarjestamat-kilpailut/15-10-16-kutsukilpailut-ja-aluec/  viimeistään seuraavana päivänä.

TERVETULOA MÄNTSÄLÄÄN!